If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги съм се гордял със себе си когато науча нещо ново.И ето този момент отново настъпи...сега с гордо вдигната глава ще разказвам че газ с масло не отива в атмосферата а се стича по земята.Значи вместо да си даваме парите,ще си го събираме в буркан и после обратно в системата
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Винаги съм се гордял със себе си когато науча нещо ново.И ето този момент отново настъпи...сега с гордо вдигната глава ще разказвам че газ с масло не отива в атмосферата а се стича по земята.Значи вместо да си даваме парите,ще си го събираме в буркан и после обратно в системата
Абе, пичове...аз тея неща не претендирам, да ги разбирам много, ама като си разпарчетосвах делтата, като откачих климатичната тръба, освен че се чуваше как изтича газта, на земята си стана доста стабилна зеленикава локва....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Абе, пичове...аз тея неща не претендирам, да ги разбирам много, ама като си разпарчетосвах делтата, като откачих климатичната тръба, освен че се чуваше как изтича газта, на земята си стана доста стабилна зеленикава локва....
Изтекло ти е масло, а щом е зеленикаво значи е имало оцветител в него.Но фреона не е потекъл а се е изпарил!
Ти си откачил някоя тръба, ок, но в радиатора има много малко масло, дори да се пробие няма да изтече кой знае колко.Основното количество масло е в компресора!Не знам с какъв мотор ти е била Делта-та но може да си бил с двойно повече масло от 156-цата.
Радиатора на климатика се пробива много рядко при удар, повечето стават на "баница" но не се пробиват.Проблем е когато се опрат двата радиатора, тогава си пречат при работа на климатика!
Тъпото в темата е, че освен че може само да се гадае какво тече от колата на колегата ами някои пичове говорят изсмукани от пръстите небивалици!
На фона на пораженията по колата и предстоящия ремонт най-малкия проблем е какво точно тече от нея!
Ама що да не си "почешаме езиците"
Тъпото в темата е, че освен че може само да се гадае какво тече от колата на колегата ами някои пичове говорят изсмукани от пръстите небивалици!
На фона на пораженията по колата и предстоящия ремонт най-малкия проблем е какво точно тече от нея!
Ама що да не си "почешаме езиците"
Да бе да се чудиш защо се налагат все по стоги изисквания за тия фреони заради тая пуста озонова дупка , като те просто си изтичат по земята . Или озоновата дупка(и) се намират по нашите пътища и сигурно това е причината
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Comment